20 nov 2019


20/11/2019

Acabo de leer un artículo que me ha encantado sobre tener hijos a los 40, ya que me he sentido muy identificada. Sobre todo con algunas frases.. os lo adjunto aquí:



La parte divertida sería esta, y que razón tienen con algunas cosas..

Quins avantatges té ser mare als 40 anys?

En clau d’humor, Giró ha explicat quins avantatges té deixar la maternitat per a després dels 40.
- “Ja saps que tenir un fill serà un infern, ja que tots els teus amics amb fills s’han encarregat de dir-t’ho fins a la sacietat”.
- “Tens menys perill d’embogir, ja que tens una edat en què ja no et fa res ser considerada una bona mare o el que diguin de tu. No provaràs cap nova teoria sobre criança que la teva mare -que ha criat tres fills- digui que és una bajanada”.
- “Tenir un fill no suposarà gaire canvi de vida ni renunciar a res. Ja has anat a totes les festes, has fet la volta al món sis vegades, has follat pels descosits a totes les habitacions de la casa, has vist l’aurora boreal des d’una banyera abraçada per un model noruec, ja has improvisat moltes escapades sorpresa un divendres sortint de treballar... Perquè això és el que fa la gent que no té fills, no? Ah, vosaltres no feu això?”
- “No notaràs tant els símptomes d’embaràs perquè coincideixen amb els de fer-se gran: perdre la memòria, perdre la visió, els mals d’esquena o la retenció de líquids”.
- “I finalment, la satisfacció de tocar allò que no sona a la societat masclista i al capitalisme sent mare quan et dona la gana”.

Me encanta esta última:  “LA SATISFACCIÓN DE TOCAR LOS COJ….A LA SOCIEDAD MACHISTA Y AL CAPITALISMO SIENDO MADRE CUANDO NOS DA LA REAL GANA…..”
O me río mucho con la de “ TENER UN HIJO NO SUPONDRÁ MUCHO CAMBIO DE VIDA NI RENUNCIAR A NADA…” que qué??? Llevo renunciando a tantas cosas, que podría llenar 5 páginas del blog…
que por supuesto, es verdad que renuncias a cosas para tener otras diferentes… como que tu hija te mire y te diga: “mama te quiero tanto con el infinito y más allá..”, y venga corriendo a darte un abrazo… Es su frase….

No hay comentarios:

Publicar un comentario